ΟΣΦΠ… ο άχαστος. 15 ματς αήττητος στα προκριματικά.


Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Δέκα πέντε (!) είναι τα συνεχόμενα ματς του ΟΣΦΠ στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων στα οποία η ήττα… έχει ξεχαστεί.

3 Αυγούστου του 2016. Ήταν η μέρα που ο Ολυμπιακός αποχαιρετούσε… πρόωρα την προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ. Από τότε, ο ΟΣΦΠ… δεν ξέρει τι «γεύση» έχει η ήττα!15 σερί ματς αήττητος ο ΟΣΦΠ!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμπληρώσει από εκείνη την «δύσκολη» βραδιά 15 ματς αήττητοι σε καλοκαιρινά προκριματικά, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League. Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Κουνάει… σεντόνι! Θρυλική βραδιά που τον στέλνει στο Champions…

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα μετρούν 12 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα νίκησε δύο φορές την Αρούκα στα playoffs Europa League (0-1, 2-1) το καλοκαίρι του 2016.

Προ διετίας στα προκριματικά του Champions League πέταξε έξω την Παρτιζάν (1-3, 2-2) και τη Ριέκα (2-1, 0-1).

Το περασμένο καλοκαίρι στα προκριματικά του Europa League «καθάρισε» τη Λουκέρνη (0-4, 3-1) και την Μπέρνλι (1-1, 3-1).

Τέλος, φέτος μετά τη Βικτόρια Πλζεν (0-0, 4-0) απέκλεισε με δύο νίκες την Μπασακσεχίρ (0-1, 2-0) και την Τετάρτη διέλυσε (4-0) την Κράσνονταρ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ