“Τσαμπουκάδες” Τραμπ μετά την “χυλόπιτα” για την Γροιλανδία. video


Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν… έχει ακόμη»χωνέψει» το… πανηγυρικό άκυρο που του έριξε η Δανία στα σχέδια αγοράς (!) της Γροιλανδίας!

Και μόνο στο άκουσμα της είδησης, κοιτάζεις… τριγύρω για να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει βάλει στο «μάτι» την Γροιλανδία και εξετάζει τρόπους… να την αγοράσει! Ζητά και τα… ρέστα ο Τραμπ από τη Δανία για την Γροιλανδία

Το θέμα έγινε παγκόσμιο viral, με την Δανία, στην οποία ανήκει το τεράστιο νησί να απαντά με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή με δηλώσεις της πρωθυπουργού της χώρας, πως κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο και αδιανόητο.

Ο Τραμπ, από την πλευρά του, έδειξε εξ αρχής πως δεν… χώνεψε την αρνητική αυτή απάντηση. Αρχικά ακύρωσε προγραμματισμένη του επίσκεψη (!) στην Δανία και μετά… απασφάλισε!

Με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, επιτέθηκε στην Δανή πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «θα αρκούσε μια αρνητική απάντηση, ένα όχι δεν ενδιαφερόμαστε» αντί για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν, λέγοντας στην συνέχεια:

«Δεν μιλάει σε μένα. Μιλάει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν μιλάς έτσι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής»!

Ακόμη τόνισε πως η ιδέα δεν είναι καν δική του, λέγοντας πως την διατύπωσε πρώτη φορά ο Τρούμαν, συμπληρώνοντας πως και εκείνος το θεωρεί καλή ιδέα ακόμη και για την Δανία…Δείτε τον Τραμπ να… απασφαλίζει

Φωτογραφίες από: YouTube.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ