Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ LIVE για τα πλέι οφ του Europa League


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Σλοβακία, για τα πλέι οφ του Europa League.
Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.
Ποιοτικότερη η ομάδα του Περέιρα, καλείται να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους Σλοβάκους.

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ του Champions League, χάνοντας στις… λεπτομέρειες το “εισιτήριο” από τον Άγιαξ, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο -αναγκαίο για αυτόν βήμα- στην Μπρατισλάβα απέναντι στην πρωταθλήτρια της χώρας, Σλόβαν και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα που θα κάνει… εύκολη υπόθεση τον επαναληπτικό της Τούμπας, παίζοντας στην “Τέχελνε Πόλε” με τη στήριξη περίπου 1.000 φίλων τους (οι περισσότεροι από την κεντρική Ευρώπη και λιγοστοί από την Ελλάδα). Παρακολουθήστε LIVE το Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ από το newsit.gr

Α

Χωρίς αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να επιμένει στην συνταγή… Άγιαξ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ελ Καντουρί – Εσίτι με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στις πτέρυγες και τους Πέλκα – Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ