«Η Κόρη Μου»: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (23/8)

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Αυγούστου, στην τηλεοπτική σειρά «Η κόρη μου» στον σταθμό ΣΚΑΪ;

Η μεταμόσχευση πέτυχε, και η Οϊκιού με τον Ντεμίρ γυρίζουν σπίτι τους να το γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο κίνδυνος όμως δεν έχει περάσει ακόμα, και η επόμενη απειλή παραμονεύει στη μέση της νύχτας.

Χάρη στην παρέμβαση του Ουγούρ, πατέρας και κόρη θα διαφύγουν από τον κίνδυνο στο παρά πέντε, όμως το σπίτι τους θα γίνει στάχτη.

H υπόθεση

Η δίχρονη Οϊκιού όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν τον έχει δει ποτέ πριν. Πρόκειται για έναν μικροαπατεώνα, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του.

Συλλαμβάνεται μάλιστα την ημέρα που έρχεται να τον βρει η Οϊκιού. Αφήνεται ωστόσο ελεύθερος από το δικαστήριο, με τον όρο να φροντίζει την κόρη του. Ο Ντεμίρ, που γνωρίζει την Οϊκιού την ίδια εκείνη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της.

Με τον συνέταιρο του Ουγούρ από τη μία προσπαθούν να γλιτώσουν από την πιτσιρίκα και από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μια μεγάλη αρπαχτή.

Η Τζαντάν, που είναι ο επόμενος στόχος τους, ενώ φαίνεται να έχει μια ήρεμη ζωή, κρύβει έναν μεγάλο πόνο από το παρελθόν της. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι των οποίων οι ζωές συνδέονται με όλες αυτές τις συμπτώσεις είναι ότι το μεγάλο μυστικό «κρύβεται» στην Οϊκιού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ