Πόπη Τσαπανίδου: Έχει κορμί «λαμπάδα» και αποκαλύπτει πρώτη φορά το μυστικό της! (Photos)

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί τους τελευταίους μήνες να απέχει από την τηλεόραση όμως έχει αρκετό χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκαλύπτει το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της σε συνέντευξη που παραχώρησε. Τι κάνει και είναι σε φόρμα;

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε αρχικά για όλα όσα ετοιμάζει:

«Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κάνω ένα μεγάλο φεστιβάλ wellness και fitness που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2020. Θα διαρκέσει δυο ημέρες και θα έχει πολλές δραστηριότητες fitness, με όλα τα τελευταία trends της γυμναστικής.

Αυτά τα fitness festivals γίνονται στην Αμερική και είναι η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο θα συμβεί στην Ελλάδα. Αυτό το διήμερο event θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία. Έχω ήδη ετοιμάσει το πρόγραμμα με τον συνέταιρό μου…»!

Και αποκάλυψε: «Κάθε μέρα γυμνάζομαι. Αφιερώνω μια ώρα που θα κάνω είτε με ασκήσεις yoga, είτε αερόβια γυμναστική. Κάθε μέρα είμαι σε φάση ζεν. Μη σου πω και κάθε ώρα. Πλέον αισθάνομαι πολύ ζωντανή και πως υπάρχει ζωή που μπορώ να την ζήσω.»!

Και δεν δίστασε να αναφέρει στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 25/08 με το Έθνος της Κυριακής: « Μέχρι τώρα δεν είχα ελεύθερο χρόνο για μένα. Ήμουν από το άγριο χάραμα στη δουλειά, μέχρι αργά το απόγευμα. Περίμενα τις διακοπές, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ώστε να βρω λίγο χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Από τον Απρίλιο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα, έχω κάνει πολλά πράγματα, έχω ταξιδέψει αρκετά και επισκέφτηκα και τις δίδυμες κόρες μου που πλέον ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία. Η μεγάλη μου κόρη μένει στην Αθήνα…».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ