ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Ενωμένους θα μας φοβούνται.”


Ο Άμπελ Φερέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague, υποστηρίζοντας ότι ο στόχος του είναι να είναι περήφανοι για την ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται αύριο (25/08) στη «μάχη» της Superleague, όπου και ξεκινάει το «ταξίδι» υπεράσπισης του τίτλου στην Τούμπα, απέναντι στον Παναιτωλικό και ο Άμπελ Φερέιρα, σχολίασε το γεγονός μέσα από το instagram.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, ζήτησε τη στήριξη των οπαδών της ομάδας και τόνισε ότι αν είναι όλοι ενωμένοι στο σύλλογο, θα προκαλέσουν το… φόβο στους αντιπάλους τους. Η ανάρτηση του Φερέιρα

«Είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Θέλω ο κόσμος να είναι περήφανος για την ομάδα του καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και να προχωρήσουμε μαζί σε κάθε έδρα. Όσο πιο ενωμένοι είμαστε, τόσο περισσότερο θα μας φοβούνται!».

View this post on Instagram

We are about to start the league at our home. I want our fans to feel pride in our team throughout the whole season and that we walk together, home and away. The more united we are, the more feared we will be! #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop

A post shared by Abel Ferreira (@coachabelferreira) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ