Ολυμπιακός – Κράσνονταρ, Μπεργκ: “Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά”


Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για τον επαναληπτικό της Κράσνονταρ με τον Ολυμπιακό στη Ρωσία, για τα πλέι οφ του Champions League.

Η Κράσνονταρ είχε ηττηθεί με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ πιστεύει ακόμα στην πρόκριση των Ρώσων στους ομίλους της Champions League.

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, η Λοκομοτίβ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και έπρεπε να αντιδράσουμε. Τα πρώτα 20-30 λεπτά δεν ήταν καλά για εμάς, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο και αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως έπρεπε να κερδίσουμε», σχολίασε αρχικά για την ισοπαλία (1-1) με την Λοκομοτίβ Μόσχας για το ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ για την κριτική που έχει δεχτεί η ομάδα, είπε:

«Οι οπαδοί θέλουν να σχολιάζουν, πάντα έχουν την γνώμη τους. Αν είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, θα πουν άσχημα πράγματα. Δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτά, πρέπει να προπονούμαστε περισσότερο και να παίζουμε. Ίσως έχουν δίκιο για το παιχνίδι στην Ελλάδα. Ήταν μεγάλη αποτυχία για μας».

Όσο για την προσωπική του επίδοση, είπε: «Πάντα προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι καινούριος στην ομάδα και δεν είναι τόσο εύκολο για μένα. Η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει το ρυθμό της, γίνεται πιο δυνατή. Το παιχνίδι στην Ελλάδα είναι η εξαίρεση σε ένα γενικότερο σερί καλών αγώνων που είχαμε. Το 4-0 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο για εμάς».

Για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Στριμωχτήκαμε στη γωνία στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε από το πρώτο λεπτό. Πιστεύω στην ομάδα και στο καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ