Ηρωας αστυνομικός αφόπλισε μεθυσμένο που απειλούσε να πετάξει την κόρη του στο κενό (vid)


Είναι ο ήρωας της Ρωσίας ο αστυνομικός που χωρίς μέτρα προστασίας κινήθηκε από το ρείθρο του 3ου ορόφου και αφόπλισε τον αδίστακτο δράστη

Ένας αστυνομικός με ηρωική προσπάθεια και με κίνδυνο της ζωής του όρμησε από το παράθυρο διαμερίσματος 3ου ορόφου και αφόπλισε έναν 38χρονο που ήταν μεθυσμένος και οπλισμένος και είχε κρεμάσει ανάποδα ένα βρέφος πέντε μηνών.

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην συγκεκριμένη οικογένεια ήταν καθημερινό φαινόμενο στην πολυκατοικία της πόλης Saransk, 500 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. Ο 38χρονος σχεδόν πάντα μεθυσμένος κακοποιούσε την γυναίκα του αλλά και το βρέφος.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν οι γείτονες έντρομοι είδαν τον δράστη να κρατά το μωρό ανάποδα στο κενό απειλώντας να το αφήσει να πέσει από τον 3ο όροφο. Η γυναίκα του 38χρονου αιμόφυρτη εκλιπαρούσε  να ανοίξει η πόρτα του σπιτιού τους καθώς ο μεθυσμένος άνδρας την είχε κλειδώσει απ΄έξω.

Η ηρωική προσπάθεια σωτηρίας…

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κλήθηκαν να επέμβουν. Ενας από αυτούς βγήκε στο κενό από διπλανό διαμέρισμα του 3ου ορόφου και πατώντας πάνω σε ένα μικρό τσιμεντένιο ρείθρο ισορρόπησε για λίγα δευτερόλεπτα και κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να μπει μέσα στο δωμάτιο και να αφοπλίσει τον 38χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ