Παντιλίκια με BMW M3 E30 για τη Charlize Theron! (+video)


Η Charlize Theron πέρα από μια όμορφη γυναίκα, είναι και μια ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έχει δοκιμαστεί σε διάφορους ρόλους κατά καιρούς. Πέρα από την ηθοποιία λατρεύει και τα αυτοκίνητα. Στο βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει πόσο απολαμβάνει τα παντιλίκια με μια BMW E30!

Όχι, η Theron δεν αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να το γυρίσει σε αγώνες Drift, μιας κι ότι θα δείτε στο βίντεο παρακάτω έγινε για τις ανάγκες μιας νέας σειράς του Netflix, με την ονομασία Hyperdrive.

Η νέα σειρά απευθύνεται στους λάτρεις του αυτοκινήτου και της πλαγιολίσθησης, όπου και υπάρχουν άφθονα πλάνα από αυτοκίνητα που πηγαίνουν με το πλάι. Πρωταγωνίστρια στο βίντεο παρακάτω (πέρα από την Theron) ένα νεαρό κορίτσι που λατρεύει τα αυτοκίνητα, την ταχύτητα και την πλαγιολίσθηση. Για το λόγο αυτό έχει στην κατοχή της μια BMW M3 E30, με την οποία κάνει donuts και απίθανα ακροβατικά, όπως να στέκεται κρεμασμένη έξω από το παράθυρο, με την BMW να κάνει σβούρες.

Κόλπα, τα οποία εντυπωσίασαν την Theron, η οποία μετά από λίγο έκατσε στο μπάκετ του συνοδηγού και απόλαυσε το drift. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη της Theron για τα αυτοκίνητα, η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στην ένατη σειρά του Fast and Furious, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ