US Open: Έγινε θέμα η σχέση της Σάκκαρη με τον προπονητή της. – video


Η Μαρία Σάκκαρη και ο Τομ Χιλ, έγιναν ειδικό θέμα ως παράδειγμα σχέσης προπονητή παίκτριας από το επίσημο κανάλι του US Open στα social media, με την Ελληνίδα αθλήτρια να αναφέρει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε ένα από τα πιο «καυτά» δίδυμα του παγκόσμιου τένις έχουν αρχίσει να εξελίσσονται τον τελευταίο καιρό, η Μαρία Σάκκαρη και ο συνομήλικος προπονητή της, Τομ Χιλ.

Η μεταξύ τους συνεργασία δείχνει εξαιρετική και έχει φέρει και πολύ καλά αποτελέσματα για την Ελληνίδα αθλήτρια, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν βρεθεί στο προσκήνιο του τουρ. Κάπως έτσι και ενόψει της έναρξης του US Open, η διοργανώτρια αρχή τους φόρεσε μικρόφωνα στην προπόνηση, για να αναδείξει τη σχέση τους μέσα από ένα διαφορετικό video, που αναρτήθηκε στα social media.

Σε αυτό, η Σάκκαρη σχολιάζει τα χτυπήματά της, αλλά και τον… φόβο της στο τένις, ενώ εκφράζει και την επιθυμία να δει κάτι αντίστοιχο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ώστε να υπάρχει ηχητικό από τις αντιδράσεις του την ώρα του αγώνα.

Maria Sakkari Mic'd Up

The relationship between tennis player & coach is a unique one. Maria Sakkari & Tom Hill gave us a look (and listen) while 'd up.

Gepostet von US Open Tennis Championships am Samstag, 24. August 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ