Ατρόμητος – ΑΕΛ: Ο… γκαφατζής έσωσε το βαθμό για τη Λάρισα. – video


Ατρόμητος και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρώτη αγωνιστική της φετινής Superleague, σε ένα ματς που είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Λάρισας, ο οποίος από μοιραίος έγινε… ήρωας!

Με τον Κρίστινσον να δίνει αρχικά δώρο… ένα γκολ στον Ατρόμητο, αλλά να το… παίρνει πίσω, αποκρούοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς, η ΑΕΛ έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από το Περιστέρι.

Το ματς πάντως, ήταν εξαιρετικό με τις δύο ομάδες να «παλεύουν» από την αρχή ως το τέλος για τη νίκη και να έχουν τρία δοκάρια, δύο οι γηπεδούχοι και ένα οι φιλοξενούμενοι.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 18′ από τη γκάφα της χρονιάς, με τον Νάτσο να χρίζεται σκόρερ σε… σέντρα που άφησε να καταλήξει στα δίχτυα ο γκολκίπερ της Λάρισας. Ο Ατρόμητος μάλιστα θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» το ματς, αλλά στο 44′ ο Βέλλιος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και 4 λεπτά μετά, στις καθυστερήσεις, ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε σε 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Ουμπίδες έγινε τελικά ο μοιραίος για την ομάδα του Αναστασίου, έχοντας δοκάρι στο 60′, αλλά και χαμένο πέναλτι στο 91′. Με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών στις καθυστερήσεις, όμως ο αρχηγός του Ατρομήτου νικήθηκε από τον Κρίστινσον και δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ