ΑΕΚ – Ξάνθη: “Βατερλώ” για την Ένωση στο ΟΑΚΑ.


Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο τη σεζόν στη Superleague, αφού μένοντας με 10 παίκτες από νωρίς, γνώρισε απροσδόκητη ήττα με 2-1 από την Ξάνθη, με αποτέλεσμα τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στις εξέδρες.

Σε σοκ βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, καθώς μετά τον επικείμενο αποκλεισμό στην Ευρώπη, έκανε τραγική αρχή και στο πρωτάθλημα της Superleague, χάνοντας με 2-1 από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση είχε ξανά μέτρια εικόνα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες από την αποβολή του Ζεράλδες με δύο κίτρινες κάρτες. Έτσι προσπάθησε να βρει το γκολ με παίκτη λιγότερο και οι «Ακρίτες» τη… σκότωσαν στις αντεπιθέσεις με Αμορίμ και Μπαριέντος. Μείωσε στις καθυστερήσεις με γκολάρα ο Νέλσον Ολιβέιρα, από ασίστ του Μάνταλου. Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς και έχασε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 1′ με τον Μάνταλο να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά εξ επαφής. Στο 4′ η Ένωση «απείλησε» και πάλι με τον Βέρντε να σουτάρει λίγο άουτ, αλλά στη συνέχεια η Ξάνθη ισορρόπησε το ματς.

Η ομάδα του Καρντόσο έδειξε ξανά προβλήματα στην ανάπτυξη, αλλά τόλα έγιναν πολύ χειρότερα στο 34΄, όταν ο Ζεράλδες δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για… χαζό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και αποβλήθηκε.

Η κόκκινη κάρτα «αφύπνισε» τους παίκτες της Ένωσης και τους έβγαλε στην επίθεση, με τον Ολιβέιρα να χάνει μάλιστα μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου, αστοχώντας με κεφαλιά, μετά από τρομερή σέντρα του Μάνταλου.

Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, αλλά έδειχνε ανίκανη να «απειλήσει» την εστία του Αμπάντ με πολλές ανούσιες σέντρες από τα πλάγια.

 

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ