Ολυμπιακός: Στη Μπολόνια ο Βεζένκοφ. Δεν πήγε στην προετοιμασία


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Μέτσοβο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν είναι μαζί με την ομάδα, αφού ταξίδεψε για Μπολόνια, όπου και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Χωρίς τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού ο Έλληνας φόργουορντ αποφασίστηκε να μεταβεί στη Μπολόνια και να ακολουθήσει ειδικό ασκησιολόγιο για την ενδυνάμωση του ποδιού του, μαζί με τον γιατρό που τον χειρούργησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δε, θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα μετακινηθεί στην Πίζα για να συναντήσει εκεί την ομάδα, στο δεύτερο στάδιο των προπονήσεων.

Έτσι, στο Μέτσοβο, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στη διάθεσή του εξής παίκτες: Βασίλη Σπανούλη, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ, Γουίλ Τσέρι, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Ογκουστίν Ρούμπιτ, Ίθαν Χαπ, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αλεξέι Ποκουσέφσκι, καθώς και τους τους Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Νίκο Αρσενόπουλο, Ιωσήφ Κολοβέρο, Βασίλη Χρηστίδη και Παναγιώτη Τσάμη από την ομάδα της Α2, ενώ βοηθητικά θα συμμετάσχουν και οι Κλιντ Τσάπμαν και Ζήσης Σαρικόπουλος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ