Λάκης Λαζόπουλος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της γυναίκας του, Τασούλας στη Δράμα

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε χθες, 26 Αυγούστου, τη γυναίκα του, Τασούλα  το Β’ Κοιμητήριο της Δράμας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος περνά δύσκολες στιγμές, αφού έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Τασούλα στα 60 της χρόνια, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το Σάββατο το μεσημέρι στην εξόδιο ακολουθία που εψάλη στο Α’ νεκροταφείο. Οι πιο στενοί φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν δίπλα στον Λάκη και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι. Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όταν η εξόδιος ακολουθία τελείωσε, ράγισαν καρδιές όταν ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και φωνή που δεν έβγαινε είπε: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου». Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Α’ νεκροταφείο ήταν συγκλονιστικές.

Χθες, Δευτέρα 26 Αυγούστου έγινε η κηδεία της Τασούλας στο Β’ Κοιμητήριο της Δράμας, εκεί που έχουν ταφεί η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδερφός της. Άλλωστε στην Αθήνα η Τασούλα είχε έρθει «μόνο για τον Λάκη» της, όπως η ίδια έλεγε πάντα. Το ησυχαστήριο της ήταν πάντα εκεί, στη Δράμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ