Κράσνονταρ – Ολυμπιακός: Ρίχνει κόκκινο στα… αστέρια.


“Check in” στους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στη Ρωσία (22:00, NewsIt.gr, Cosmote Sport 2), στον επαναληπτικό του 4-0 του “Γ. Καραϊσκάκης”, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Έτοιμος να σφραγίσει την 19η παρουσία του στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός, που απέχει ένα… 90λεπτο από τα “αστέρια”.

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κράσνονταρ, έχουν ως παρακαταθήκη το 4-0 του πρώτου αγώνα και με λίγη προσοχή θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν!

Την ίδια στιγμή, η Κράσνονταρ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και θα προσπαθήσει να πετύχει γρήγορα γκολ, προκειμένου να πιέσει και να αποδιοργανώσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Να αναφέρουμε πάντως πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ σε πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Η ενδεκάδα των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να είναι η ίδια με αυτήν που τους έδωσε τη νίκη με 4-0 στον Πειραιά. Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά, Γκερέρο θα είναι οι εκλεκτοί του Μάρτινς.

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, η UEFA έβαλε τον 43χρονο Σλοβένο -κατηγορίας Elite- Νταμίρ Σκόμινα για να διευθύνει το ματς στο “Krasnodar Stadium”. Ο Σκόμινα ήταν διαιτητής στον τελευταίο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), ενώ είχε «σφυρίξει» στη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, τους ομίλους του Champions League.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιούρι Πραπρότνικ, δεύτερος ο Ρόμπερτ Βουκάν και τέταρτος διαιτητής ο Ράντε Ομπρένοβιτς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ