ΑΕΚ: Ο Πογέτ, οι άλλες λύσεις και οι επαφές για αποζημίωση


Σε εξέλιξη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη να… γυρίσει το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά την απομάκρυνση των Καρντόσο και Λυμοπερόπουλου.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να “κλείσει” τον Ίλια Ίβιτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και την ίδια στιγμή γίνονται κινήσεις για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μιγκέλ Καρντόσο.

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία με Ίβιτς! Συναντήθηκε με Μελισσανίδη

Η πρώτη επιλογή των “κιτρινόμαυρων” είναι ο Γκουστάβο Πογέτ. Το πέρασμα του Ουρουγουανού από τον πάγκο της Ένωσης είχε κριθεί πετυχημένο, οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη βρίσκονται πλέον σε καλό σημείο και οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να του δώσουν και πάλι τα ηνία της ομάδας.

Στην ΑΕΚ πάντως προετοιμάζονται και για το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η υπόθεση “Πογέτ” και έχει ήδη κάνει μια κουβέντα με τους Μίροσλαβ Τζούκιτς και τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο 53χρονος Σέρβος είναι εκτός πάγκων από τον Αύγουστο του 2018, λίγους μήνες αφότου είχε κατακτήσει το Κύπελλο με την Παρτιζάν. Έχει περάσει επίσης από την εθνική Σερβίας, τη Βαλένθια, την Έρκουλες, την Βαγιαδολίδ, την Κόρδοβα, τη Μουσκρόν και την Αλ Σαμπάμπ.

ΑΕΚ: «Ντόπες» από Μελισσανίδη! «Έχουμε το καλύτερο υλικό απ’την ημέρα που επέστρεψα»

Όσον αφορά τον 55χρονο Ιταλό, ήταν επί σειρά βοηθός του Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας. Το 2016 ανέλαβε ως πρώτος τη Σπαρτάκ Μόσχας και κατέκτησε μαζί της το ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά τον Οκτώβριο του 2018 απολύθηκε και έκτοτε είναι ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεκίνησαν τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τον Μιγκέλ Καρντόσο για το “διαζύγιο”. Οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν να βρουν τη… χρυσή τομή, διαφορετικά θα καταλήξουν στα δικαστήρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό μέρος από τις 600.000 ευρώ που προέβλεπε ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” να… γλιτώσουν ότι μπορούν, από την αποζημίωση που θα δώσουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ