Μια υπέροχη μαμά! Έπαιξε μουσική και η κόρη της ξύπνησε απ’ το κώμα (vid)


Πόσα μπορεί να κάνει μια μαμά για το παιδί της; Μέχρι που μπορεί να φτάσει;

Αυτή η μαμά έπαιξε μουσική και ξύπνησε την κόρη της απ’ το κώμα. Γιατί η θέληση και η ελπίδα μερικές φορές κάνουν θαύματα.

Μια μαμά θα έδινε και τη ζωή της για το παιδί της. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, δίνει μια μάχη καθημερινά για να είναι το παιδί της ευτυχισμένο. Δίνει τη ζωή της στην κυριολεξία. Αυτή η μαμά έπαιξε μουσική και ξύπνησε την κόρη της απ’ το κώμα. Ακόμη ένα θαύμα που μας συγκινεί.

Η 13χρονη Miranda Meldrun είχε πάθος για τη μουσική πριν πάθει μια σοβαρή αιμορραγία στον εγκέφαλο και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της. Η μικρή είχε ημικρανίες, απώλεια ακοής και κίνησης στα άκρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπήκε στο χειρουργείο. Η ζωή της σώθηκε αλλά όχι τόσο απλά. Έπεσε σε κώμα και η μαμά της δεν την άφησε ούτε για ένα λεπτό.

H ανησυχία της μαμάς ήταν τεράστια ενώ και τι δεν θα έδινε για να μην υποφέρει η κόρη της. Ήταν πάντα δίπλα της και το να την βλέπει να είναι σε κώμα και να υποφέρει, ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να της συμβεί. Δεν το έβαλε κάτω, όμως, πίστεψε ότι η κόρη της θα γίνει καλά. Γιατί το έχουν αυτό οι μαμάδες, βρίσκουν τη δύναμη και το κουράγιο, όταν όλα δίπλα μας καταρρέουν.

Τι έκανε λοιπόν; Ξεκίνησε να παίζει δίπλα της το αγαπημένο τραγούδι της 13χρονης, το Wake Me Up Inside των Evanescence. Και τα κατάφερε. Το «κόλπο» της λειτούργησε και η μικρή ξύπνησε από το κώμα.

Και αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει η ζωή. Να έχει πίσω την κόρη της.

Δες το συγκινητικό video:

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ