Κινηματογραφική διαρροή για το νέο Land Rover Defender


Μετά από δεκάδες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και teasers της Land Rover, ήρθε ο διασημότερος κατάσκοπος όλων των εποχών να μας δείξει την τελική μορφή του νέου Defender!

Η δεύτερη γενιά του σκληροτράχηλου off roader συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, με τίτλο «No Time to Die». Από εκεί μας έρχεται η φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε στο Twitter και δεν άργησε να φτάσει σε κάθε άκρη του κόσμου. Το μαύρο Defender έχει δεχθεί τις απαραίτητες μετατροπές, όπως ο «εργάτης» στον εμπρός προφυλακτήρα και τα αμιγώς εκτός δρόμου ελαστικά, ενώ και η ανάρτηση φαίνεται να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος – αν και δεν αποκλείεται, αυτό να είναι το εργοστασιακό ύψος. Οι λάσπες στο αμάξωμα φανερώνουν πως το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, ενώ ξεχωρίζουν τα φουσκώματα στους θόλους των τροχών, τα φωτιστικά σώματα και η τετράγωνη αρχιτεκτονική του αμαξώματος.

Κάτω από το αμάξωμα δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για το ποιόν, αλλά είναι σίγουρο πως τα μοτέρ θα προέρχονται από την γκάμα του Discovery. Επίσημη παρουσίαση αναμένουμε αργότερα μέσα στην χρονιά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ