Φωτιά ΤΩΡΑ στην Θεσπρωτία – Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής


Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Θεσπρωτία, στο σημείο, όπου ξέσπασε φωτιά, το μεσημέρι της Τρίτης (27/8/2019).

Αναλυτικότερα, στην πυρκαγιά που καίει στην περιοχή Βαθύλακκος, στο Δήμο Σουλίου, επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 7 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ένα ελικόπτερο και 3 PZL.

Αρχικά κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 1 ελικόπτερο.

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου για την Τρίτη

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για σήμερα Τρίτη (27/8), σε αρκετές περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) προς ενημέρωση των πολιτών.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για την Αττική, την Ανατολική Στερεά, τη Χαλκιδική, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα vησιά Βορείου Αιγαίου, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, τα Κύθηρα, την Πελλοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ