ΠΟΣΠΕΡΤ:«ΟΧΙ» στο μαύρο που επιβάλλουν τα συμφέροντα της μιντιακής ολιγαρχίας στο Mega


Και πάλι τα  δόντια  των καρχαριών  της μιντιακής  ολιγαρχίας  αποτυπώθηκαν στο  μαύρο, που αυτή  τη φορά θα πέσει «νομοτύπως»  στο MEGA.
Η διαφορά  με το μαύρο στην ΕΡΤ  το 2013, είναι ότι τότε  έπεσε με  πραξικοπηματικό  τρόπο και με εκτελεστές  τους φαύλους πολιτικούς εντολοδόχους  της ίδιας όμως  μιντιακής  μαφίας,  που σήμερα  για  «στρατηγικούς λόγους»  αποφάσισε να σπρώξει  στον γκρεμό  το MEGA και τους  εργαζόμενους  σε αυτό.

Μια διαφορά  όμως που  δεν επηρέασε ούτε  στιγμή  την απόφασή μας  να σταθούμε εξαρχής  στο πλάι των  συναδέλφων  του MEGA και που φυσικά  δεν πρόκειται να μας  εμποδίσει  να  στηρίξουμε  με κάθε τρόπο  τον δίκαιο αγώνα τους εναντίον  του μαύρου που επέβαλλαν  τα «συμφέροντα»  των μεγαλομετόχων.

Αυτών δηλαδή  που  τσιγκουνεύτηκαν να δώσουν ελάχιστα από τα τεράστια κέρδη τα οποία  συσσώρευσαν  από την πολυχρονη λειτουργία του MEGA για  την σωτηρία  του, έχουν κατά νου μόνο το πως θα μοιραστούν  την τηλεθέαση  του αυγατίζοντας  έτσι  τα κέρδη τους στα άλλα κανάλια που μετέχουν.

Τα ερωτήματα  που προκύπτουν από αυτήν την επιφανειακά «ανεξήγητη» στάση τους είναι πολλά, όπως  επίσης  είναι  πολλά  αυτά  που χρωστούν  στους εργαζόμενους  που μόχθησαν  δουλεύοντας σε αυτό το κανάλι και που σήμερα  τους πετούν χωρίς ντροπή στον Καιάδα της ανεργίας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  που πρωτοστάτησε  στον αγώνα εναντίον του μαύρου  στην ΕΡΤ, στέκεται και τώρα μπροστά μαζί με όλους τους συναδέλφους του MEGA εναντίον του σημερινού  μαύρου, στηρίζοντας έμπρακτα  με κάθε τρόπο και μέσο τον δίκαιο αγώνα τους που είναι αγώνας  όλων  των εργαζομένων στα ΜΜΕ, καλώντας ταυτόχρονα  την κυβέρνηση να παρέμβει για να σταματήσει αυτή την  ασύδοτη τακτική  του καρτέλ των  μεγαλομετόχων – καναλαρχών, την ΕΕΤΤ και το ΕΣΡ να μεσολαβήσουν  και να αποτρέψουν την DIGEA  να  ρίξει μαύρο τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως  διακαώς επιθυμεί εκτελώντας  τις εντολές  των μετόχων  της, ώστε να δοθεί  η ευκαιρία  να προκύψει λύση  έστω και την τελευταία  στιγμή.

Η συνάντηση που ζήτησαν  οι μεγαλομέτοχοι  με το ΕΣΡ  ελπίζουμε να μην χρησιμοποιηθεί ως ένα  ακόμα άλλοθι εκ μέρους τους για  αυτό το προσχεδιασμένο έγκλημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ