«Thrive»: Συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη στη Ζέτα Δούκα αυτή την Κυριακή (exclusive)


Η Ζέτα Δούκα υποδέχεται την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Thrive» τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος μιλάει μεταξύ άλλων για την αναπηρία και τον κοινωνικό ρατσισμό.

«Είναι ένας δικός μου κόσμος». Ένας κόσμος που τον έζησα βιωματικά μέσα από τους γονείς μου. Είδα τον κοινωνικό ρατσισμό, πως αντιμετωπίστηκαν οι άνθρωποι, πως έμειναν αναλφάβητοι, από ένα κράτος που ποτέ δεν τους προστάτευσε». τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά επίσης και για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα συνομιλεί με την μαιευτήρα, Ειρήνη Μιχαηλίδη η οποία στην ηλικία των 20 ετών διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια. Για εκείνη ο κόσμος δεν ανατρέπεται αφού «όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή και δεν μπορώ να το αλλάξω», εξηγεί, «το αποδέχομαι, συμφιλιώνομαι με αυτό και το αντιμετωπίζω». Η Ειρήνη Μιχαηλίδη μιλά ανοιχτά για την αιμοκάθαρση εξηγώντας το πόσο δύσκολη και πόσο ψυχοφθόρα μπορεί να εξελιχθεί ως διαδικασία.

Όμως στέλνει και ένα δυνατό μήνυμα. Σήμερα, συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Αιμοκαθαιρόμενων και Μεταμοσχευμένων τρέχοντας στα 100 μέτρα. «Μέσα από αυτό έχω ανακαλύψει μία νέα ζωή, νέες και μεγαλύτερες δυνατότητες και βήματα που δεν είχα φανταστεί ποτέ», αναφέρει.
Η εκπομπή «Thrive», έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ