Champions League, Κράσνονταρ – Ολυμπιακός LIVE


Στην έδρα της Κράσνονταρ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός.
Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League.
«Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Πειραιώτες μετά το 4-0 στο πρώτο ματς.
Έτοιμη να «σφραγίσει» την επιστροφή της στους ομίλους η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ στη Ρωσία, στον αγώνα ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League, με στόχο να υπερασπιστεί το 4-0 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Παρακολουθήστε LIVE το Κράσνονταρ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

 

Sold out έχει ανακοινώσει για το ματς η Κράσνονταρ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση μετά το 4-0 στον πρώτο αγώνα. Οι Πειραιώτες έχουν τεράστιο προβάδισμα από το παιχνίδι του Καραϊσκάκης, όπου ο Ραντζέλοβιτς έκανε πράματα και θάματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ευρεία νίκη.

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, η UEFA έβαλε τον 43χρονο Σλοβένο -κατηγορίας Elite- Νταμίρ Σκόμινα για να διευθύνει το ματς στο “Krasnodar Stadium”. Ο Σκόμινα ήταν διαιτητής στον τελευταίο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), ενώ είχε «σφυρίξει» στη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, τους ομίλους του Champions League.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ