Ο Τομ Χόλαντ μίλησε για το μέλλον του Spider-Man

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο D23 Expo της Disney, ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ μίλησε σχετικά με το μέλλον του Spider-Man.

«Βασικά, έχουμε κάνει πέντε μεγάλες ταινίες. Ήταν πέντε εκπληκτικά χρόνια. Ήταν τα χρόνια της ζωής μου «, δήλωσε ο Τομ Χόλαντ στο Entertainment Weekly απαντώντας στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για το εάν θα συνεχιστεί το franchise του Spider-Man μετά από την είδηση ότι η Disney και η Sony δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για το μέλλον του υπερήρωα.

«Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα συνεχίσω να παίζω τον Spider-Man. Θα είναι τόσο διασκεδαστικό, ωστόσο επιλέγουμε να το κάνουμε. Το μέλλον για τον Spider-Man θα είναι διαφορετικό, αλλά θα είναι εξίσου εκπληκτικό και καταπληκτικό και θα βρούμε νέους τρόπους για να τον καταστήσουμε ακόμη πιο φρέσκο».

Οι θαυμαστές του υπερήρωα έχουν ενώσει τις φωνές τους εκφράζοντας την απογοήτευσή τους, καθώς η Disney και η Sony δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για το πώς θα συνεχίσουν να μοιράζονται και να συγχρηματοδοτούν τις ταινίες Spider-Man.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here