Ολυμπιακός: “Χρυσή” πρόκριση και για τα ταμεία της ΠΑΕ.


Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική πρόκριση επί της Κράσνονταρ και θα βρεθεί για 19η φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League, βάζοντας και… χρυσάφι στα ταμεία της ΠΑΕ.

Πάνω από 30 εκατ. ευρώ αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός, μετά την εκπληκτική πρόκριση επί της Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League. Η είσοδός του στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξασφάλισαν στην ΠΑΕ ένα… αμύθητο ποσό για τα ελληνικά δεδσομένα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την πρόκριση επί των Ρώσων, οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν μετά από 2 χρόνια στους ομίλους του Champions League και έτσι θα λάβουν 15,25 εκατ. ευρώ για την παρουσία σε αυτούς.

Επίσης, εξασφάλισαν 13,296 εκατ. ευρώ με βάση τις μετοχές τους στο δεκαετές ranking (+ 1,108 εκατ. ευρώ αν περάσει ο ΑΠΟΕΛ), αλλά και ολόκληρο το market pool μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζονται τα έσοδα από τα εισιτήρια, αλλά και αυτά από τις νίκες – ισοπαλίες. Η κάθε νίκη στο Champions League προσφέρει πλέον 2.700.000 ευρώ και η κάθε ισοπαλία 900.000 ευρώ!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ