«Έλα στη θέση μου»: Η πρεμιέρα, τα νέα πρόσωπα, οι έρωτες και οι ίντριγκες (photos)


«Έλα στη θέση μου»: Καρδιοχτύπια, δολοπλοκίες και κωμικοτραγικές καταστάσεις φέρνει ο τέταρτος κύκλος της καθημερινής σειράς του Αlpha, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή σεζόν βρίσκει το καστ ανανεωμένο μεν, με απώλειες δε. Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, που υποδύθηκε για μία σεζόν τον Ανδρέα Σοφοκλέους, δεν θα συνεχίσει, όπως επίσης και η Μαρία Φιλίππου και η Εύα Δαέλη, οι οποίες από την πρώτη χρονιά ήταν στη βασική ομάδα των πρωταγωνιστών.

Πολλοί από τους ηθοποιούς του καστ είπαν «αντίο» στη σειρά και δεν θα τους δούμε από τη νέα σεζόν.

Αντίο στη σειρά του Αlpha είπε και η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ηθοποιός, σύμφωνα με το σενάριο, εγκαταλείπει τον Βλάση (Γιάννη Τσιμιτσέλη) και ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό.

Ανατροπή σημαντική όμως αποτελεί και η αλλαγή σε επίπεδο σεναριογράφου. Ο Γιώργος Κρητικός, ο οποίος είχε την ευθύνη του σεναρίου εδώ και τρία χρόνια, δεν θα συνεχίσει. Τη θέση του πήραν ήδη η Μαίρη Ζαφειροπούλου και ο Σταύρος Καλαφατίδης.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τη σκηνοθετική επιμέλεια, αυτά παραμένει στα χέρια του Γιάννη Βασιλειάδη, συνεπικουρούμενου από τον στενό συνεργάτη του Σπύρο Ρασιδάκη και τη Γεωργία Ζήση, που αποτελεί και το νέο πρόσωπο στην ομάδα.

Tο νέο αίμα

Το κενό που αφήνουν αυτές οι αποχωρήσεις έρχονται να συμπληρώσουν τέσσερις νέες αφίξεις, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Το βαρύ πυροβολικό ακούει στο όνομα Αποστόλης Τότσικας.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί στο Έλα στη θέση μου τον Μάρκο, νόθο γιο του Ανδρέα Σοφοκλέους (Αντώνης Καφετζόπουλος), ο οποίος άφησε την εταιρεία στα χέρια της Φαίης (Αθηνά Οικονομάκου). Ο ήρωας απαιτεί δικαιοσύνη και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τη Σόφο.

Είναι πολύ συμπαθής, επικοινωνιακός και σίγουρα χωρίς κακές διαθέσεις. Το μόνο που επιδιώκει είναι να διεκδικήσει όσα του αναλογούν δεδομένης της περιουσίας του πατέρα του. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει άμεση εμπλοκή τόσο με τη Φαίη όσο και με τη Ρενάτα (Ευαγγελία Συριοπούλου), τον Αχιλλέα (Μαρίνος Κόνσολος) και φυσικά με τα αδέλφια Δαμιανό (Μιχάλης Μαρίνος) και Σύλβια (Άνδρη Θεοδότου). Ιδιαίτερα όμως ανάμεσα στους νεόνυμφους, τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα, ο Μάρκος θα αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου.

Ερωτική εμπλοκή όμως με έναν από τους βασικούς ήρωες του «Έλα στη θέση μου» θα έχει και η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία θα υποδυθεί τη Μαρίνα, μια δασκάλα χορού-υποκριτικής, η οποία θα έχει ανάμειξη με τον Βλάση.

Ανάμεσα τους σιγά σιγά θα αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας. Μπερδέματα, όχι ερωτικού τύπου, θα έχει η εν λόγω ηρωίδα και με τον επίσης νεοεισελθέντα στη σειρά, Γιώργο Κοσκορέλλο, τον οποίο θα δούμε στον ρόλο ενός λεβέντη Κρητικού ονόματι Σήφη.

Ο Κοσκορέλλος, που πρωτογνωρίσαμε στην «Επιστροφή» σε έναν ρόλο δραματικό, θα υποδυθεί τον γιο της Φλωρέτας (Υρώ Λούπη), ο οποίος αποφασίζει να αφήσει την Κρήτη και να ζήσει με τη μητέρα του στην Αθήνα.

Τέλος, μια διασκεδαστική νότα στη σειρά Έλα στη θέση μου έρχεται να προσθέσει και η Ζωγραφιά. Αυτό θα είναι το όνομα της ηρωίδας που θα υποδυθεί η Ηρώ Πεκτέση. Η νεαρή ηθοποιός, που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό ως Αγορίτσα στον «Αστέρα Ραχούλας», δοκιμάστηκε πέρυσι για περιορισμένες εμφανίσεις στη σειρά, άρεσε και έτσι από φέτος εντάσσεται στο καστ της. Ο ρόλος της ως υπηρέτριας εμπλέκει τη Λατάνια (Πένυ Αγοραστού) και τον Δαμιανό (Μιχάλης Μαρίνος).

Πηγή tv Έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ