Τσιτσιπάς: Έξαλλος με τον διαιτητή. “Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι” video


Κατά τη διάρκεια του 4ου σετ του αγώνα του με τον Ρούμπλεβ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ένα θερμό επεισόδιο με τον Γάλλο διαιτητή στο US Open, όταν του ζήτησε να κάνει γρήγορα και να συνεχιστεί το παιχνίδι…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε αρκετές φορές παρατηρήσεις από τον διαιτητή του αγώνα, ενώ πήρε warning τόσο για on-court coaching, όσο και για παραβίαση των 25 δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Πρέπει να αλλάξω», του είπε ο 21χρονος τενίστας σε έντονο ύφος και ο διαιτητής απάντησε πως ήταν πολύ αργά γι’ αυτό και πως έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Σοκ για Τσιτσιπά! Αποκλείστηκε «λαβωμένος» από το US Open

«Δε με νοιάζει, κάνε ότι θες, είσαι ο χειρότερος. Για κάποιο λόγο έχεις κάτι απέναντι μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι! Δώσε μου warning, δε με νοιάζει», ανέφερε στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς, πριν δεχθεί το 2ο warning για time violation, που αυτόματα σήμανε και έναν χαμένο πόντο (point penalty) στο επόμενο game του παιχνιδιού.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου ο Τσιτσιπάς έκανε λόγο για διαφορετική μεταχείριση από κάποιους διαιτητές, αναφέροντας μάλιστα και το παράδειγμα του Mohamed Lahyani, ως κάποιον που δεν το κάνει ποτέ αυτό.

«Μακάρι να ήταν όλοι οι διαιτητές σαν τον Mohamed Lahyani, επειδή πιστεύω πως είναι ο καλύτερος που υπάρχει στο άθλημα και χρειαζόμαστε περισσότερους σαν κι αυτόν στο τένις, επειδή είναι δίκαιος με όλους. Νιώθω πως κάποιοι διαιτητές έχουν τις προτιμήσεις τους όταν βρίσκονται στο γήπεδο.»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ