ΑΕΚ: Και τώρα… προπονητής. “Τρέχει” ο Ίβιτς


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τα… κλειδιά της ΑΕΚ στον Ίλια Ίβιτς και ο Σέρβος πλέον πρέπει να βρει άμεσα τον επόμενο προπονητή της Ένωσης. Σε πρώτο πλάνο ο Γουστάβο Πογέτ.

Ένα ένα κλείνουν τα σοβαρά θέματα που προέκυψαν στην ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Ξάνθη. Η Ένωση έχει πλέον τον Ίλια Ίβιτς για νέο τεχνικό διευθυντή και το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μιγκέλ Καρντόσο.

ΑΕΚ – Μελισσανίδης: «Δίνω τα κλειδιά στον Ίβιτς! Θα είναι εδώ για τα επόμενα 4 χρόνια»

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποτελεί τον “εκλεκτό” του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον πάγκο της ομάδας με τις δύο πλευρές να είναι τα τελευταία 24ωρα σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας. Η Ένωση έχει καταθέσει την πρότασή της στον Ουρουγουανό, που δείχνει “ζεστός” στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Ο Ίλια Ίβιτς (σ.σ. θα ηγηθεί της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στην Τουρκία) “τρέχει” τη συγκεκριμένη υπόθεση και υπάρχει αισιοδοξία για… γάμο των δύο πλευρών, ειδικά από τη στιγμή που ο νέος τεχνικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” έχει άριστη σχέση με τον Πογέτ (ο δεύτερος έχει αναλύσει το πλάνο του και φαίνεται πως υπάρχουν πολλά σημεία επαφής).

ΑΕΚ: Οι επιλογές του Κωστένογλου για την Τουρκία! [pic]

Σε περίπτωση που… ναυαγήσουν οι επαφές της ΑΕΚ με τον Πογέτ, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και έχει παρουσιάσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ