Νέο σοκ για την Κατερίνα Ακριβοπούλου: Την απέλυσαν και από την εφημερίδα

Πριν από μερικoύς μήνες, η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου έφυγε από την ΕΡΤ – Τώρα της ήρθε και δεύτερο χτύπημα – κεραμίδα 

Σήμερα, όπως έγινε γνωστό, απολύθηκε και από την εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, το τέλος της κοινής διαδρομής των δυο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν προδιαγεγραμμένο μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν σχετικά με τη νέα «γραμμή» της εφημερίδας.

Θυμίζουμε ότι σε σίριαλ είχε εξελιχθεί και η αποχώρησή της από την ΕΡΤ, αφού οι αντιδράσεις της ΝΔ για το πρόσωπό της ήταν σφοδρές πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου είδε την εκπομπή της να «κόβεται» στην ΕΡΤ, ωστόσο η ανακοίνωση για το μέλλον της δεν άργησε να έρθει.

Στα γραφεία του ραδιομέγαρου της Μεσογείων έγιναν αρκετές συζητήσεις ώστε να βρεθεί φόρμουλα που θα «χωρέσει» την δημοσιογράφο στο πρόγραμμα του σταθμού.

Τελικά δεν χώρεσε κι έφυγε μαζί με άλλους…

Η αλλαγή κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου έφερε μεγάλες ανατροπές στο τοπίο των ΜΜΕ. Οι μεγαλύτερες αλλαγές ήρθαν και για τη Δημόσια Τηλεόραση, καθώς μεγάλα ονόματα της ΕΡΤ αναμένεται να μετακομίσουν σε άλλα κανάλια. Ποιο κανάλι θα φιλοξενήσει την Κατερίνα Ακριβοπούλου και την παρέα της δεν είναι γνωστό…

Πηγή: Newsbomb.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ