ΑΕΚ: Φτιάχνουν το… κλίμα – Με συνθήματα η άφιξη στην Τραπεζούντα.


Στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Τραμπζονσπόρ βρίσκεται η ΑΕΚ. “Πάτησαν” Τραπεζούντα οι “κιτρινόμαυροι” το μεσημέρι της Τετάρτης (28.08.2019).

Στην Τραπεζούντα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (28.08.2019) η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ στα πλέι οφ του Europa League.

Η Ένωση καλείται να… παλέψει μέσα στην κατάμεστη έδρα της τουρκικής ομάδας και να δείξει… αντίδραση, μετά από μια προβληματική περίοδο που έφερε την απόλυση των Καρντόσο και Λυμπερόπουλου, αλλά και την επιστροφή του Ίλια Ίβιτς.

Το κλίμα στην ΑΕΚ φαίνεται να… φτιάχνει, με τους οπαδούς της ομάδας να προσπαθούν να βοηθήσουν. Video από το λογαριασμό της Ένωσης στο Instagram δείχνει τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» να φωνάζουν συνθήματα στο αεροπλάνο που μετέφερε τους “κιτρινόμαυρους” στην Τραπεζούντα.

View this post on Instagram

Πάνω από τα εδάφη καταγωγής των προγόνων και ιδρυτών μας! #aekfc #tbsaekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #UEL

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on

Να θυμίσουμε ότι η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Κωστένογλου και του Μιχάλη Μπακάκη στο “Şenol Güneş Stadium” θα γίνει στις 19:00, ενώ θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή το πρώτο τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου). Το μεσημέρι της Πέμπτης (14:00) η Τραμπζονσπόρ θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν των αξιωματούχων της UEFA και της διοίκησης της ΑΕΚ. Η αποστολή της ΑΕΚ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ