Φρίκη: Γονείς – τέρατα κρατούσαν για 10 χρόνια φυλακισμένη την κόρη τους


Προκαλούν ανατριχίλα οι αποκαλύψεις για την δράση τους.

Την απόλυτη φρίκη από τους ίδιους της τους γονείς έζησε μια 19χρονη καθώς ήταν φυλακισμένη στο σπίτι για 10 ολόκληρα χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών. Την αστυνομία ειδοποίησε ένας γείτονας.

Η μητέρα της και ο πατέρας της συνελήφθησαν από την αστυνομία για αμέλεια την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησε έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν οι λόγοι για την φρικαλεότητα κατά του παιδιού.

Οι γονείς εξαφάνισαν κυριολεκτικά το άτυχο κορίτσι για μια δεκαετία!
ΠΗΓΗ: Pixabay

Η κοπέλα, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, εδώ και μια δεκαετία είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, καθώς οι γονείς της την είχαν σταματήσει και από το σχολείο, με το πρόσχημα πως θα έκαναν μαθήματα στο σπίτι.

Η αστυνομία βρήκε την κοπέλα σε πολύ κακή κατάσταση και πλέον βρίσκεται στα χέρια ειδικών ωστόσο παραμένει μεγάλο ερώτημα πως γίνεται να μην ανησύχησε ή να μην ειδοποίησε κανείς την αστυνομία για μια δεκαετία.

To κορίτσι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και λαμβάνει ήδη ψυχιατρική βοήθεια.
ΠΗΓΗ: Pixabay

Μέχρι στιγμής οι γονείς δεν έχουν αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους κρατούσαν την κόρη τους κλειδωμένη επί 10 χρόνια σπίτι.

«Το κορίτσι ήταν ταραγμένο, σε κατάσταση σοκ. Λαμβάνει ψυχιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε στην Sun πηγή της αστυνομίας του Kent.

Με πληροφορίες από Kentonline και Sun


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ