Τραμπ: Το Πουέρτο Ρίκο είναι από τα πιο διεφθαρμένα μέρη του κόσμου

Δεν σταματά τις επιθέσεις ο Ντόναλντ Τραμπ. Κατήγγειλε τη διαφθορά στο Πουέρτο Ρίκο λέγοντας ότι οι ηγέτες της χώρας είναι είτε ανίκανοι είτε διεφθαρμένοι.

O Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις στη διαφθορά στο Πουέρτο Ρίκο, την ώρα που το νησί προετοιμάζεται για την τροπική καταιγίδα Ντόριαν, η οποία ενδέχεται να ενισχυθεί και να μετατραπεί σε τυφώνα.

«Το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα από τα πιο διεφθαρμένα μέρη στον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος για την ελεύθερη συνδεδεμένη Πολιτεία των ΗΠΑ.

«Το πολιτικό τους σύστημα είναι κατεστραμμένο και οι ηγέτες τους είναι είτε ανίκανοι είτε διεφθαρμένοι», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «δισεκατομμύρια δολάρια» που αποδεσμεύτηκαν μετά το πέρασμα του τυφώνα Μαρία το 2017, πήγαν σε «διεφθαρμένους πολιτικούς».

«Και, ειρήσθω εν παρόδω, είμαι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο Πουέρτο Ρίκο«, πρόσθεσε.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ο τυφώνας Μαρία προκάλεσε πολύ σοβαρές καταστροφές στο νησί, από τις οποίες ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνέλθει. Ο πρώην κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο, Ρικάρντο Ροσέλο, αναγκάστηκε να παραιτηθεί τον περασμένο μήνα, εν μέρει λόγω των έντονων επικρίσεων για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε αυτήν την κρίση.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ