Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Γίνομαι 44 χρονών, είμαι περήφανη για το σώμα μου…»

H Έλενα Χριστοπούλου είναι μία ακομπλεξάρισστη γυναίκα. Η κριτής του GNTM και booker μοντέλων ξέσπασε μέσα από το instagram της! Τι συνέβη όμως;

Η Έλενα τα έχωσε σε εκείνους τους ανθρώπους που κρίνουν χωρίς να έχουν καμία προσωπική εμπειρία και τόνισε: «Σταματήσετε το bullying, είμαστε στο 2019, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας»!

Η Έλενα Χριστοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά σε κείμενο το οποίο ανέβασε σε instastory:

«Θα σας γράψω τι ακριβώς νιώθω… απελπισία για εκείνους που κρίνουν ανθρώπους χωρίς να έχουν καμία προσωπική εμπειρία δηλαδή να γελάς από έρωτα, να πονάς από αγάπη, να αισθάνεσαι ασφυξία όταν ο/η αγαπημένος/η σου δεν είναι καλά, να ιδρώνεις από πάθος,, να μην αναπνέεις μετά από τσακωμό να να να… είναι πολλά που προφανώς αν δεν τα έχεις γευτεί έστω λίγο… δεν τα καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να έχεις πέτσα ρε φίλε… αν δεν την έχεις γιατί μιλάς; Γιατί; όμως , μένεις κρυμμένος/η στο ασφαλές περιβάλλον που έχεις μεγαλώσει και ζητάς δάφνες εκ του μη έχοντος. Όταν έχεις, μπορείς να μιλήσεις. Είμαι μία γυναίκα που σε τρεις μήνες γίνομαι 44 χρονών, είμαι περήφανη για το σώμα μου και αδημονώ εσύ;» και υπογράμμισε: «Σταματήσετε το bullying, είμαστε στο 2019, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας»!

Δείτε το μήνυμά της Έλενας Χριστοπούλου!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ