Πωλήθηκε το “Βουνό” έναντι 100.000 δολαρίων

Μετά από μήνες νομικών διενέξεων, το οικόπεδο έκτασης 157 εκταρίων στην κορυφή του Tower Grove στο Μπέβερλι Χιλς, πωλήθηκε στο Mark Hughes Trust, το οποίο πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της Herbalife.

Το οικόπεδο, γνωστό ως «Βουνό» βγήκε προς πώληση πέρυσι έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και πωλήθηκε σε κλειστή δημοπρασία που έγινε στην Πομόνα έναντι μόλις 100.000 δολαρίων, όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter».

Η πώληση επιβεβαιώθηκε στο «The Hollywood Reporter» από τον πληρεξούσιο Ronald Richards, ο οποίος εκπροσωπεί τον πρώην ιδιοκτήτη του ακινήτου που ήταν η Secured Capital Partners. Ο αγοραστής και μοναδικός πλειοδότης, κατά τη δημοπρασία ήταν ο δανειστής επί του ακινήτου – το Mark Hughes Trust. Σε πρόσφατες νομικές καταθέσεις, το Mark Hughes Trust ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης τού οφείλει 200 εκατομμύρια δολάρια σε εμπράγματα βάρη επί του ακινήτου. Δηλαδή, εάν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι, θα έπρεπε να προσφέρουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για την κάλυψη του χρέους.

Πέρυσι, η Secured Capital Partners προσέλαβε τον Aaron Kirman της Compass για να εκπροσωπήσει το κτήμα. Τον Ιούλιο, ο Kirman μετονόμασε το κτήμα σε «Βουνό» (ενώ στην αρχή ονομάζονταν «Αμπέλι») και το έβγαλε προς πώληση έναντι 1 δισ. δολαρίων. Η πώληση συνέπεσε με το «πάγωμα» της αγοράς πολυτελών ακινήτων και λίγους μήνες αργότερα η τιμή μειώθηκε στα 650 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ