«Κόκκινο ποτάμι»: Εικόνες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς


Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Οpen, Κόκκινο Ποτάμι που αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρός Ασίας και του Πόντου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στα Τρίκαλα αλλά και στο Παρίσι.

Ενας ολόκληρος κόσμος από ηθοποιούς, σκηνοθέτη, μακιγιέρ, σκηνογράφο, ενδυματολόγο και τεχνικούς βρίσκεται σε εγρήγορση για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Το βίντεο καταγράφει και, σύμφωνα με το TV Έθνος, οι σκηνές επαναλαμβάνονται πολλές φορές.

Η ιστορία, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, αρχίζει στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας τον Μάιο του 1895. Ξεκινά όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει τον 12χρονο γιο της, Μίλτο, με τη μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη.

Ενας αρραβώνας σκοπιμότητας, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή, καθώς σύμφωνα με τον μουσουλμανικό νόμο αν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν θεωρείτο ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου.

Οι επιθέσεις των φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις δύο οικογένειες να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά. Χωρίς να γνωρίζουν την οικογενειακή σχέση που τους δένει, ερωτεύονται κεραυνoβόλα. Ενας έρωτας που θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά δεινά.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ