«Οργή»: Απίστευτη ανατροπή! Ο Λεωνίδας κλείνει σε κλινική την Έλσα (photos)


«Οργή»: Απίστευτες ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς καθώς οι ήρωες της ιστορίας ζουν μεγάλες περιπέτειες… 

Η Μαντώ, επηρε­ασμένη από τα χάπια που της έχει δώσει ο Λεωνί­δας, προσπαθεί να μι­λήσει στην Ελσα για όσα φοβάται. Της λέ­ει ότι ο Λεωνίδας έχει κακούς σκοπούς. Θέ­λει να τη σκοτώσει. Η Ελσα ταράζεται απ* όσα ακούει, αλλά ο Λεωνίδας της δίνει τη δική του εκδοχή.

Προ­σπαθεί να της εξηγή­σει ότι η Ελσα έχει κα­ταρρεύσει ψυχολογι­κά και πως για τη δική της ασφάλεια θα πρέ­πει να τη βάλουν σε μια κλινική. Η Ελσα μπερδεύεται περισ­σότερο και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει. Ο Λεωνίδας, όμως, με τη βοήθεια του Νεο-κλή συνεχίζει την πί­εση του στην Ελσα, της ζητά επίμονα να κλείσουν σε ψυχιατρι­κή κλινική τη Μαντώ και τελικά καταφέρνει τον στόχο του.

Οι ημέ­ρες περνούν και η Μα­ντώ, στην κλινική, ζητά από την Ελσα να μιλή­σει με τον Πέτρο προ­κειμένου να της απο­καλύψει όλη την αλή­θεια για τον Λεωνίδα. Εν τω μεταξύ, ο Παύ­λος πέφτει στα χέρια του Λεωνίδα, ο οποί­ος τον κλείνει σε μια αποθήκη. Προσπαθεί να του αποσπάσει όσο περισσότερες πληρο­φορίες μπορεί για τον Οδυσσέα.

Στη συνέ­χεια, και ενώ η Μαρίνα αναζητά με αγωνία τον Παύλο, εκείνος προ­σπαθεί να το σκάσει από την αποθήκη. Τε­λικά τα καταφέρνει και χωρίς να χάσει καιρό πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας. Εκεί αναγκά­ζεται να της αποκαλύ­ψει ότι ο Οδυσσέας εί­ναι ζωντανός και πως ήταν μαζί του στη φυ­λακή.

Η Μαρίνα κλο­νίζεται και του ζητά να φύγει. Εκείνος, μην έχοντας πλέον να χά­σει κάτι, κατευθύνεται προς το σπίτι του Λε­ωνίδα. Είναι αποφασι­σμένος για όλα. Οταν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ο Παύ­λος τον εκβιάζει. Ζητά χρήματα για να φύγει. Εκείνο που δεν γνωρί­ζει ο Παύλος είναι ότι την κουβέντα τους την ακούει ο Ανδρέας που βρίσκεται εκεί.

Πηγή: TV Έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ