Δέσποινα Βανδή: Μας αποκάλυψε το μυστικό της σωστής διατροφής της


Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί!

Η τραγουδίστρια όπως έχει πει και η ίδια όλα με κόπο αποκτώνται και ξέρει καλά πώς για να έχεις τέλειες αναλογίες θέλει θυσίες…

Η Δέσποινα έχει αποκαλύψει ότι τρώει ένα καλό πρωινό και έχει τονίσει: «Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε.

Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματά σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε.

Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά».

Χθες μας έδειξε το υπέροχο γεύμα που έφτιαξε και αποκάλυψε ακόμα μία φορά το μυστικό της διατροφής της. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα υπέροχο μπολ με σαλάτα και έγραψε: «Κοιτα τώρα τι ωραίο γεύμα μπορείς να προσφέρεις στο σώμα σου!!!
Εφτιαξα μια σαλάτα κι έβαλα,αβοκάντο,αυγό,διάφορες πρασινάδες,ντομάτα,αγγούριραπανάκι,κόκκινη πιπεριά,φρέσκο κρεμμυδάκι,κολοκυθοσπορους,ηλιοσπορους,τσια,σπόρους κάνναβης,νιφάδες φαγοπυρου και βρώμης!
Ο,τι καλύτερο!
Τα superfood τα βρίσκετε σε βιολογικά καταστήματα σίγουρα αλλα μπορεί κι αλλου!
Εξελιξτε λίγο τις διατροφικές σας συνήθειες και ψάξτε το λίγο παραπανω!Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα βρείτε»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ