ΝΔ: “Αξεπέραστος στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας ο Τσίπρας”.

Απαντά η Νέα Δημοκρατία στις απίστευτες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για «συνωμοσία» Μητσοτάκη – Σαμαρά στις εκλογές του 2015 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας είναι αξεπέραστος στο ψέμα και τις θεωρίες συνωμοσίας». Αυτή είναι η απάντηση που δίνει η ΝΔ, σχολιάζοντας ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρεται πως «τόσο μεγάλο είναι το διεθνές κύρος του κ. Τσίπρα, ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού, ενώ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης. Όσο για το κύρος στο εσωτερικό, καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου. Εκεί που είναι πραγματικά αξεπέραστος είναι στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε απίστευτες κατηγορίες που εμπλέκουν τον νυν πρωθυπουργό και έναν πρώην, τον Αντώνη Σαμαρά!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το ρεπορτάζ ανέφερε από χθες πως στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας «ξέκοψε» κάθε σενάριο για πιθανή εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την βάση.

«Σε ό, τι με αφορά δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι καμία εκλογή για να αποκτήσω κύρος ηγεσίας. Έχουμε κερδίσει υπό την ηγεσία μου τρεις εκλογές, ένα δημοψήφισμα και στις εκλογές που χάσαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε από τον έναν στους τρεις ψηφοφόρους«, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και… έτσι ξεκίνησαν όλα!

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθετο στον Αλέξη Τσίπρα για το ότι δεν «κατεβαίνει» σε εκλογική διαδικασία από την βάση ώστε να διατηρήσει την θέση του προέδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «κολλημένος με τους λίγους στην καρέκλα«.Απάντηση – φωτιά από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση σε εκείνη της ΝΔ, είναι πραγματικά πολεμική!

Ούτε λίγο – ούτε πολύ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, «έστησε» την πρώτη εκλογική διαδικασία (σ.σ. 22 Νοεμβρίου του 2015) για την εκλογή αρχηγού στην ΝΔ, επειδή η νίκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν βέβαιη!

Μάλιστα, με αρκετή δόση ειρωνείας «υπενθυμίζει» πως και η Άνγκελα Μέρκελ έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί ως επικεφαλής στο κόμμα της με «εσωτερικές» διαδικασίες…Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών«.Αναλυτικά τι ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους», τόνιζε η ΝΔ.

Στην ανακοίνωση της ΝΔ επισημαίνεται πως “ζαλισμένος στον χορό των “έξι βημάτων”, δηλώνει ότι δεν χρειάζεται “καμία εκλογή από τη βάση”.

“Σε αντίθεση με την απευθείας εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας και την καθιέρωση μέσα από το καταστατικό του κόμματός μας, θητείας για τον πρόεδρο.

Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν τι είναι προοδευτικό και τι όχι», κατέληγε η ανακοίνωση.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ