Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκε ο Σλούκας. “Είμαι έτοιμος για το Μουντομπάσκετ”

Όλα τα “όπλα” στη διάθεση του για το Μουντομπάσκετ 2019 πλέον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Κίνα, ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε και δήλωσε έτοιμος.

Δεν έχασε… χρόνο! Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Ναντζίνγκ και την ενσωμάτωση του στην Εθνική Ελλάδας, ο Κώστας Σλούκας μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης.

Ο 29χρονος Έλληνας γκαρντ προπονήθηκε μόνος του σε γήπεδο στο ελεύθερο σημερινό πρωινό πρόγραμμα και το απόγευμα θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Σλούκας δήλωσε ευτυχής και έτοιμος για δράση.

“Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι έτοιμος και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος. Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ συνεχίζοντας μέρα με την μέρα την δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα. Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάσταση μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στην διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει”, δήλωσε ο Σλούκας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ