Τραγικός θάνατος για την πιο γρήγορη οδηγό στον κόσμο


Τραγική κατάληξη για την διάσημη οδηγό αγώνων Τζέσι Κομπς.

Γνωστή και λόγω της τηλεοπτικής της καριέρας η Κομπς ήταν γνωστή ως η γρηγορότερη γυναίκα στον κόσμο έχοντας ως προσωπικό ρεκόρ τα 777,6 χιλιόμετρα την ώρα. Στο δυστύχημα που της κόστισε τη ζωή της στόχευε στα 823 χιλιόμετρα την ώρα.

«Το όχημα, το υψηλής ταχύτητας όχημα που χρησιμοποιήσαμε συγκρούστηκε και η πιλότος τραυματίστηκε θανάσιμα» είπε στο ABC ο σερίφης που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος.

«Μπορεί να φαίνεται λίγο τρελό να περπατάς κατευθείαν μέσα στο δαχτυλίδι της φωτιάς… όσοι είναι πρόθυμοι είναι εκείνοι που τελικά πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα. Οι άνθρωποι λένε πως είμαι τρελή, εγώ λέω ευχαριστώ!» έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram λίγο πριν σκοτωθεί.

Στο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της η Κομπς στόχευε στα 823 χιλιόμετρα την ώρα.instagram

«Η Τζέσι Κομπς ήταν λαμπρή μηχανικός, οδηγός, κατασκευαστής και επιστήμονας. Προσπαθούσε καθημερινά να ενθαρρύνει τους άλλους με το θαυμαστό παράδειγμά της», δήλωσε ο πρώην συμπαρουσιαστής της στην τηλεοπτική σειρά Mythbusters, Άνταμ Σάβατζ.

Η Κομπς έγινε η γρηγορότερη γυναίκα οδηγός το 2013 όταν πέτυχε ρεκόρ 640 χιλιομέτρων την ώρα. Αυτό δεν της ήταν αρκετό. Το 2018 σε μια νέα προσπάθεια έκανε νέο ρεκόρ 777,6 χιλιομέτρων την ώρα το οποίο και προσπάθησε να καταρρίψει εκ νέου.

Η Κομπς έγινε η γρηγορότερη γυναίκα οδηγός το 2013 όταν πέτυχε ρεκόρ 640 χιλιομέτρων την ώρα.instagram

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από το δυστύχημα. Ο σύντροφός της Τέρι Μάντεν επιβεβαίωσε το θάνατό της καθώς ήταν παρών.

«Ήμουν ο πρώτος που βρέθηκα εκεί και έκανα ό,τι μπορούσα για να τη σώσω. Ποτέ δεν έχω αγαπήσει κανέναν τόσο πολύ όσο αυτή την υπέροχη γυναίκα. Ήταν ο μονόκερός μου και λάτρευα κάθε στιγμή που περνούσα μαζί της. Υπήρξε το πιο συναρπαστικό πνεύμα που έχω ή που πρόκειται να γνωρίσω ποτέ μου. Δεν είμαι καλά, αλλά δεν είναι εδώ μαζί μου για να με βοηθήσει να συνεχίσω. Της είχα δώσει υπόσχεση ότι αν δεν πήγαινε καλά θα προσπαθούσα να συμβιβαστώ με αυτό και να συνεχίσω τη ζωή μου» έγραψε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ