«Ξήλωσε» τον Μπαλάσκα η ΠΟΑΣΥ για τα «σκουπίδια» στα Εξάρχεια

Έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω «ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ» αποφάσισε να κηρύξει ομόφωνα τον Σταύρο Μπαλάσκα το πειθαρχικό όργανο της ΠΟΑΣΥ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, παρέπεμψε δε, το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Θυμίζεται ότι οι δηλώσεις προκάλεσαν την παρέμβαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Αθηνών τα σχόλια του συνδικαλιστή σε τηλεοπτική εκπομπή, για τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτηρίων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλεσε «σκόνη» τους πρόσφυγες και μετανάστες και «σκουπίδια» τους ακροαριστερούς και καταληψίες στα Εξάρχεια.

Σχολιάζοντας την εκκένωση των καταλήψεων που έγινε το πρωί της Δευτέρας στα Εξάρχεια, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε στο ΣΚΑI:

«Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας – θα μπορούσαμε να πούμε- ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της αστυνομίας».

«Με την παρομοίωση σκουπίδια εννοείτε την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας;» ρώτησε η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού. «Όχι τους ανθρώπους;», σημείωσε.

«Βεβαίως δεν εννοούμε τους ανθρώπους που αποτελούν μία σκόνη που μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα αλλά δεν έχει καίριο χαρακτήρα για τα Εξάρχεια, εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι, τότε θα έχει πολύδημοσιογραφικό ψωμί που θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε και εδώ», ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ.

Με νεότερη δήλωση ο Σταύρος Μπαλάσκας επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here