Λοβέρδος για Novartis: “Θα τους τσακίσω”. video


Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται ξανά στις δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis.

Για «τελευταίο σπασμό του «Ρασπούτιν»» μίλησε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις εξελίξεις για άσκηση δίωξης σε βάρος του αναφορικά με την υπόθεση Novartis.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, 30.08.2019, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κατήγγειλε πως υπάρχουν και νέα στοιχεία που δείχνουν κατάχρηση εξουσίας.

Ο βουλευτής καταγγέλλει συγκεκριμένα πως ένας επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα».

Την ίδια ώρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ αποκάλυψε πως ότι ένας εκ των μαρτύρων, χωρίς κουκούλα επειδή μηνύθηκε για την κατάθεσή του πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή του και κατέθεσε υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο «άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και δεν του έδειχναν στο τέλος τι είχε πει».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό «αέρα» ο κ. Λοβέρδος, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη στέλνει ξανά τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με μοναδικό στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».

«Ο ‘’Ρασπούτιν’’ τι είχε πει; «Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον». Συντηρείται ένα κλίμα. Αυτό είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών» κατέληξε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: www.newsit.gr


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ