ΚΕΔΕ – Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Πατούλη;


– Μετά την εκλογή του Γιώργου Πατούλη ως Περιφερειάρχη Αττικής η θέση του Προέδρου ΚΕΔΕ έμεινε κενή

– Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δεν ενδιαφέρεται 

– Δείτε ποια ονόματα παίζουν

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Δεδομένου ότι οι ορκωμοσίες των νέων δημοτικών και περιφερειακών αρχών της χώρας ολοκληρώθηκαν και περνούμε πλέον στην επόμενη φάση ανάληψης των νέων διοικήσεων, ξεκίνησε ήδη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Πατούλη στην Προεδρία της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μετέχει έτσι και αλλιώς ως μέλος στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι προτεραιότητα για εκείνον σε αυτή τη φάση αποτελεί η Αθήνα και μόνο, ως εκ τούτου έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Προέδρος της ΚΕΔΕ.

ΟΙ 4 ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ονόματα που παίζουν μέχρι στιγμής είναι 4, ενώ όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί η εκλογική μάχη μεταξύ δυο Δημάρχων της ΝΔ.

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες το όνομα του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος είναι ταυτισμένος με την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα, στοιχεία που αποτελούν βασικά προσόντα των επιλογών προσώπων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη σε μεγάλο βαθμό.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης – ο οποίος έκανε πίσω στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής – αποτελεί μια ακόμα δυνατή υποψηφιότητα, καθώς θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους Δημάρχους της χώρας, με καθολική αποδοχή, σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, φέρεται να δηλώνει σε συνομιλητές του ότι είναι αποφασισμένος να θέσει υποψηφιότητα, ανεξαρτήτως γραμμής ΝΔ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει συσπειρώσει γύρω του αρκετούς Δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας.

Τελευταίο όνομα που ακούγεται, είναι αυτό του Δημάρχου 3Β (Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης) Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος μάλλον όμως προαλείφεται για Πρόεδρος της ΠΕΔΑ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις, προκειμένου η εκλογή του νέου Προέδρου ΚΕΔΕ να ολοκληρωθεί όσο πιο αναίμακτα γίνεται για τη γαλάζια παράταξη.

Μείνετε συντονισμένοι, για να μάθετε πρώτοι ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός της Πειραιώς!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ