Φαίη Μαυραγάνη: «Κυρίως τον σύζυγό μου πλησιάζουν. Εκείνος είναι ο σταρ της οικογένειας»


Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. 

Αλήθεια, πώς περνούν την καθημερινότητά τους και πώς τούς πλησιάζουν οι τηλεθεατές όταν τους συναντούν τυχαία από κοντά; Η Φαίη Μαυραγάνη αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται…

Τόσο εσείς όσο και ο σύζυγός σας είστε αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Ο κόσμος σας πλησιάζει; Τι σας λέει;

«Κυρίως τον σύζυγό μου. Εκείνος είναι ο σταρ της οικογένειας. Εμένα λιγότερο. Και υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ανάγκη να πλησιάσει, να χαιρετήσει, να ευχαριστήσει για κάτι που βλέπει και του αρέσει. Πολλοί το κάνουν με πολύ γλυκό και πολύ ωραίο τρόπο.

Και επειδή διανύουμε την περίοδο των social media, κάποιοι έχουν τη μανία των φωτογραφιών και μερικές φορές μπορεί να γίνουν και ενοχλητικοί. Εκεί που τρως και είσαι με την μπουκιά στο στόμα μπορεί να έρθει κάποιος και να σου ζητήσει να βγείτε φωτογραφία».

Η Φαιή Μαυραγάνη πώς είναι στην καθημερινότητα της;

«Ξυπνάω το πρωί, κατεβάζω τα παιδιά μου στο σχολικό, εάν έχω το ρεπό μου είμαι χαλαρή, ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού μου. Είμαστε από τα σπίτια που μαγειρεύουμε, τρώμε παρέα, ζούμε μέσα στο σπίτι μας.

Θα γυρίσουν τα παιδιά, θα φάμε παρέα, θα διαβάσουμε, θα κάνουμε τις δραστηριότητές μας. Ο άνδρας μου πολλές φορές λέει ότι «η καλύτερη παρέα είναι η οικογένειά μου» και γενικώς ζούμε οικογενειακά. Δηλαδή όταν τελειώνουμε από τη δουλειά και οι δυο μας, η υπόλοιπη μέρα και ζωή μας είναι στο σπίτι μας».

Είστε από τις περιπτώσεις ανθρώπων της τηλεόρασης που δεν σας βλέπουμε σχεδόν καθόλου σε κοσμικές εμφανίσεις…

«Και νιώθω άβολα πολλές φορές αν με πιέζουν κάπως και είναι απαραίτητο να πάω. Και προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάω και ότι έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά που κάνω και χωρίς αυτού του είδους τις επαφές. Δεν το έχω ανάγκη, δεν με εκφράζει, δεν αισθάνομαι ότι έχω λόγο να μετέχω σε κοινωνικές συναναστροφές», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ