Σοκάρει η περιγραφή παρουσιάστριας: «Ήμουν για 20 λεπτά αναίσθητη. Είχα χτυπήσει σοβαρά» (pics)

Δύσκολες στιγμές έζησε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια όταν χτύπησε ενώ έκανε σέρφινγκ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Τσιορλίδα η οποία θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας το δοκιμαστικό που είχε περάσει στο Mad, στο δυναμικό του οποίου ανήκει μέχρι σήμερα, είχε ένα σοβαρό ατύχημα που λαχτάρησε τους δικούς της ανθρώπους.

«Το Μad είναι μεγάλη ιστορία. Χρόνια πριν δουλέψω εκεί μου είχαν κάνει πρόταση να πάω για δοκιμαστικό, αλλά δεν μου έδωσαν άδεια από την τότε εργασία μου, με αποτέλεσμα να το χάσω. Κάποια στιγμή, λοιπόν, μου έστειλε μήνυμα ο Ανδρέας Κουρής, βλέποντας το instagram μου και αντιλαμβανόμενος την τρέλα που κουβαλάω. Μου είπε να κάνω δοκιμαστικό, δέχτηκα και δώσαμε ραντεβού για εκείνη την Παρασκευή.

Μια μέρα πριν το ραντεβού, αποφασίζω να πάω για surf. Ήταν μία από τις άγριες μέρες και έκανα το λάθος να ανέβω στη σανίδα. Χτύπησα και έπεσα ξερή μέσα στο νερό. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν για 20 λεπτά αναίσθητη. Με έβγαλαν από τη θάλασσα και με μετέφεραν στον Ευαγγελισμό. Η μητέρα μου ούρλιαζε…

Είχα χτυπήσει σοβαρά και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήμουν με κολάρο στον λαιμό και έπρεπε να πιάσω το κεφάλι μου με τα χέρια μου για να το μετακινήσω. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούσα να πάω στο δοκιμαστικό.

Έστειλα μήνυμα στον κ. Κουρή και του εξήγησα τι συνέβη. Μου είπε να γίνω πρώτα καλά και να το κάνουμε την άλλη εβδομάδα. Έτσι κι έγινε. Έκανα δοκιμαστικό με το κολάρο, ήμουν σαν τον Ρόμποκοπ. Τα είπαμε και σηκώθηκα να φύγω.

Με σταμάτησαν και μου είπαν να περάσω από το γραφείο του διευθυντή προγράμματος. Μου ζήτησε να κάνω άλλα δύο δοκιμαστικά και έπειτα από μια εβδομάδα βγήκα στον αέρα» είπε η Ευαγγελία Τσιορλίδα εξιστορώντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Πηγή: People

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ