ΚΥΣΕΑ: Έκτακτη σύσκεψη με τρία “καυτά” θέματα στην ατζέντα.


Συνεδριάζει από τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, 31.08.2019, το έκτακτο ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα το προσφυγικό.

«Αύριο, Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 11.00, θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), με αντικείμενο την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών».

Αυτό ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, Παρασκευή 30.08.2019, με την οποία γινόταν γνωστή η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που έχει ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί.

Αφορμή για την συνεδρίαση είναι η μεγάλη αύξηση των προσφυγικών ροών που παρατηρείται ξανά στη χώρα μας και έχει προκαλέσει ανησυχία στην κυβέρνηση.

Πιο… κραυγαλέο παράδειγμα, αυτό της Λέσβου, όπου την Πέμπτη, 29.08.2019, έφτασαν συντονισμένα 14 βάρκες με 500-600 πρόσφυγες και μετανάστες!Οι εικόνες από τις αφίξεις στο ΚΥΣΕΑ, που συνεδριάζει στο ΜαξίμουΚΥΣΕΑΚΥΣΕΑΟ υπουργός Εξωτερικών, Νίκος ΔένδιαςΟ αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος

Φωτογραφίες: Intime.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ