Βόλος: Τραγική ειρωνεία – Ο πατέρας της 14χρονης μετέφερε με το φορτηγό του εξοπλισμό του λούνα παρκ


Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο πατέρας του άτυχου 14χρονου κοριτσιού, που βρήκε το βράδυ της Παρασκευής τραγικό θάνατο πέφτοντας από παιχνίδι στο λούνα παρκ του Αλμυρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-thessalia.gr, o συγκλονισμένος πατέρας νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της άτυχης έφηβης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ. Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

Στην εισαγγελέα υπηρεσίας και στη συνέχεια στον ανακριτή, θα οδηγηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (31/08) η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι Αλμυρού, σε παιχνίδι του οποίου βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ μια 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα, η οποία αναδείχτηκε ανάδοχος της εγκατάστασης με πλειοδοτικό διαγωνισμό, συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατηγορείται για έκθεση σε κίνδυνο ανηλίκου, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με νεότερες μαρτυρίες, στη θέση του χειριστή του συγκεκριμένου παιχνιδιού του λούνα παρκ δεν ήταν αυτός ο υπάλληλος που συνήθως το χειρίζονταν, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος που βρέθηκε στη θέση αυτή χθες βράδυ, την ώρα του δυστυχήματος, δεν έχει εντοπιστεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.45 χθες το βράδυ, όταν η ανήλικη μαθήτρια βρισκόταν στο παιχνίδι «χαλί», το οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έπεσε με το κεφάλι σε άλλο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή παρά τις προσπάθειες πυροσβεστών και γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο θάνατος της άτυχης ανήλικης βύθισε στο πένθος όχι μόνο την πόλη του Αλμυρού, αλλά και την περιοχή της Βρύναινας, απ’ όπου καταγόταν και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πως συνέβη η τραγωδία, μόλις δύο ώρες πριν κλείσει το παζάρι του Αλμυρού.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ