Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ελεύθερη η 73χρονη ιδιοκτήτρια


Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στον Εισαγγελέα, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8/2019), η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού, στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία με την 14χρονη, ενώ αναζητείται ο χειριστής του «παιχνιδιού».

Η Εισαγγελία θα διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος.

Η 73χρονη, που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της.

Ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται, έως ότου ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στο χώρο όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Στο μεταξύ, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, μετά το τραγικό δυστύχημα εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Το χρονικό

Το δυστύχημα έγινε στις 22.45 χθες το βράδυ, όταν η ανήλικη μαθήτρια βρισκόταν στο παιχνίδι «χαλί», το οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έπεσε με το κεφάλι σε άλλο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή παρά τις προσπάθειες πυροσβεστών και γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο πατέρας του άτυχου 14χρονου κοριτσιού, που βρήκε το βράδυ της Παρασκευής τραγικό θάνατο πέφτοντας από παιχνίδι στο λούνα παρκ του Αλμυρού.

Ο πατέρας νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Με πληροφορίες από το e-thessalia.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ