ΠΑΟΚ: Με Λάμπρου η αποστολή για τον Πανιώνιο.


Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ στρέφεται ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην Τούμπα, με τον Φερέιρα να επιλέγει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Λάζαρο Λάμπρου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (01/09) τον Πανιώνιο στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague, με τον Άμπελ Φερέιρα να παίρνει και νέους παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντάγκλας Αουγκούστο που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς και έτσι είναι αναγκασμένος για αλλαγές, με τον Λάζαρο Λάμπρου να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του παιχνιδιού. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και να υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, στην μοναδική προπόνηση με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι κόντρα στους Κυανέρυθρους ασχολήθηκε με την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, στην προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (31.08) στο γήπεδο της Τούμπας, δίνοντας έμφαση και στις στημένες και στατικές φάσεις.

Εκτός μάχης από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο βρίσκονται οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι οποίο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με Σλόβαν και έχουν ξεκινήσει ήδη θεραπείες, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη με τον Πανιώνιο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Άκπομ .


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ