Πόπη Τσαπανίδου: Δεν φαντάζεστε ποιο μεγάλο στόχο για το άμεσο μέλλον έχει βάλει η δημοσιογράφος!

Κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση της Πόπης Τσαπανίδου, βλέπεις μια γυναίκα που σίγουρα προσέχει το σώμα, τη διατροφή, αλλά και το μέσα της.

Αυτό είναι με λίγα λόγια wellness, με το οποίο πρόκειται να ασχοληθεί. «Στόχος μου είναι να κάνω ένα μεγάλο φεστιβάλ wellness και fitness, που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό σημείο της Αθήνας περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του 2020.

Θα διαρκέσει δύο ημέρες και θα έχει πολλές δραστηριότητες fitness, με όλα τα τελευταία trends της γυμναστικής. Αυτά τα fitness festivals γίνονται στην Αμερική και είναι η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο θα συμβεί στην Ελλάδα.

Αυτό το διήμερο event θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία. Έχω ήδη ετοιμάσει το πρόγραμμα με τον συνέταιρο μου. Ο τίτλος του φεστιβάλ θα είναι «Well Greece» και πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί και σχετικό site στο Διαδίκτυο, το wellgreece.gr όπου ο κόσμος θα μπορεί να κάνει εγγραφές online και να ενημερωθεί για τα προγράμματα. Αυτό το φεστιβάλ είναι η μεγάλη μου αγάπη και ασχολούμαι με αυτό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια» αποκαλύπτει στο people.

Σε αυτό το μοτίβο του wellness κινείται και η δική της καθημερινότητα, που περιλαμβάνει γυμναστική και σωστή διατροφή. «Κάθε μέρα γυμνάζομαι. Αφιερώνω μία ώρα που θα κάνω είτε ασκήσεις yoga είτε αερόβια γυμναστική. Κάθε μέρα είμαι σε φάση ζεν, μη σου πω και κάθε ώρα. Πλέον αισθάνομαι πολύ ζωντανή και πως υπάρχει ζωή που μπορώ να τη ζήσω. Μέχρι τώρα δεν είχα ελεύθερο χρόνο για μένα. Ήμουν από το άγριο χάραμα στη δουλειά μέχρι αργά το απόγευμα.

Περίμενα τις διακοπές, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ώστε να βρω λίγο χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Από τον Απρίλιο που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα έχω κάνει πολλά πράγματα, έχω ταξιδέψει αρκετά και επισκέφτηκα και τις δίδυμες κόρες μου, που πλέον ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία. Η μεγάλη μου κόρη μένει στην Αθήνα και έχει συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία του Site μου» είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ