ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αναστάτωση στην Λ. Κηφισίας – Οργισμένοι Βορειοηπειρώτες έχουν αποκλείσει την Αλβανική πρεσβεία (pic)


Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινότητα των Βορειοπειρωτών την «εκτέλεση» όπως αναφέρει, του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσιφά, από Αλβανούς αστυνομικούς.

Βορειοηπειρωτικά Σωματεία Αθηνών πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Λωφόρος Κηφισίας και Βεκιαρέλη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως αναφέρει το newpost.gr στη Λεωφόρος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα έχει δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα, καθώς ο δρόμος ανοιγοκλείνει από τα περίπου 300 άτομα που είναι συγκεντρωμένα εκεί.

Κλειστή η Λεωφόρος Κηφισίας λόγω διαμαρτυρίας στην αλβανική πρεσβεία για το θάνατο του ομογενή

«Εκατό και πλέον αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα όλα αυτά εναντίων ενός νεου παιδιού που είχε ερωτευτεί την Πατρίδα» αναφέρουν μέταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανική Πρεσβεία για τον Βορειοηπειρώτη που έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον θυμό και την αγανάκτηση για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσιφά από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας.
Εκατό και πλέον Αλβανοί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων κυρίως ειδικές δυνάμεις, με την συνδρομή ελικοπτέρων και drone περικύκλωσαν τον ελληνόψυχο Βορειοηπειρώτη που από το πρωί υπερασπιζόταν την Ελληνική Σημαία που είχε υψώσει στο χωριό του τους Βουλιαράτες!
Το απόγευμα της Κυριακής με πρόφαση την αυτοάμυνα οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων αποφάσισαν να τον εκτελέσουν όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ με δύο σφαίρες την μία στο κεφάλι και την άλλη στο στήθος. Εκατό και πλέον αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα όλα αυτά εναντίων ενός νεου παιδιού που είχε ερωτευτεί την Πατρίδα.
Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, δεν ήταν αυτοάμυνα των Αλβανών αστυνομικών αλλά του αδερφού μας Κωσταντίνου Κάτσιφα. Καλείται κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να παραβρεθεί ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:30 στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα
.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ